• 0(0359)56/82 4004
  • 0(0359)888 660 282
  • Email: vista_bs@abv.bg
  • Работно време: 09:00-18:00

Писмени преводи

Предлагаме услуги свързани с превод на документи с различна степен на сложност и на всякаква тематика. Независимо от езика професионалният превод ще бъде извършен от нашите опитни преводачи в най-кратки срокове и с необходимото качество. Нашият екип се състои изключително от преводачи, одобрени от Сектор „Заверки и легализации“ в Дирекция „КО“ на Министерство на външните работи, някои от които имат допълнителна специализация в една или няколко области (външна търговия, медицина, право, компютърни технологии и др.) и са добре запознати с характеристиките на превода на текстове от или на конкретна тема.

Знаем колко важно и отговорно е точното и вярно предаване на съдържанието на превеждания документ или текст. Ето защо всички преводи се извършват на високо професионално ниво, а в изпълнението на по-сложни текстове участват и специалисти от дадената област. Последната част от превода се състои от техническото и художествено оформление, което се извършва от нашия технически сътрудник.  Скоростта на превод варира от 6 до 10 страници на ден (в зависимост от сложността на текста и спецификата на езика), като имаме възможност да поемем и големи по обем текстове за минимален срок.  Ако е необходимо, извършеният от нас превод може да бъде снабден с печат Апостил.

Тъй като ценим Вашето време приемаме поръчки по e-mail, skype или по куриер. Готовият превод ще получите по удобен за Вас начин.